Un motorista ferit en un accident amb un turisme a la rotonda d'entrada a Sabadell pel nord

El segon en quatre dies entre motocicleta i cotxe en una rotonda a la ciutat

3r dia d'estat d'alarma a Vic
3r dia d'estat d'alarma a Vic | Adrià Costa
NacióSabadell
08 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:28h
Un motorista, un home de 50 anys, va resultar ferit, de caràcter lleu, aquest dilluns a la tarda en rebre l'envestida d'un turisme a la rotonda que es troba a l'entrada al nord de la ciutat, a la carretera que connecta amb Castellar (B-124). 

Segons ha detallat la Policia Municipal de Sabadell, el xoc hauria estat perquè el conductor del cotxe, un home de 58 anys, no va respectar el cediu el pas per als vehicles procedents de la carretera de Prats del Lluçanès i va topar amb la motocicleta. 

Fruit de l'impacte, el motorista va patir ferides de caràcter lleu i va necessitar ser traslladat a un centre hospitalari. Fins al lloc es van desplaçar dues unitats del cos policial sabadellenc i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

És el segon accident que es registra a la ciutat en quatre dies, el passat divendres, a l'altre l'extrem del municipi i també en una altra rotonda, a la Ronda Ponent. En aquell cas, una jove sense permís, que va acabar denunciada i traslladada, en este lleu, al CUAP Sant Fèlix.