coronavirus

GRÀFICS La incidència del virus es desploma al maig al Taulí: 21 hospitalitzats

Els pacients a planta són cinc vegades menys, la meitat a UCI i un 79% menys de defuncions

per Albert Hernàndez, 5 de juny de 2021 a les 11:00 |
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
Abril tancava amb 69 pacients a planta, 23 a l'UCI/semicrítics i 43 defuncions a l'Hospital Parc Taulí i el maig començava amb una clara dinàmica a la baixa, que s'ha acabat consolidant: 21 hospitalitzacions i nou decessos, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

D'aquesta vintena, 12 han estat usuaris a planta i nou a la unitat de crítics. Uns registres, pel que fa al primer concepte, que no es veien des de juliol de 2020 i les millors dades d'aquest 2021. En canvi, les persones a UCI/semicrítics s'han assimilat als guarismes del passat octubre, quan van començar a disparar-se els ingressos.
 
Covid-19 Sabadell (postconfinament)

Infogram


El passat 5 de maig hi havia 60 pacients a planta i 18 a la unitat de crítics, és a dir, cinc vegades menys i la meitat, respectivament. Tot i la notable rebaixa, en el primer cas, és en sintonia amb el mes d'abril, quan es va alliberar una quarantena de llits. Quant a hospitalitzacions, les 21 de maig són les mateixes que a l'agost, quan la primera setmana es van moure al voltant de la vintena. La reducció també s'ha notat, i molt, en les defuncions. En el cinquè mes de l'any se n'han comptabilitzat nou. 34 menys que a l'abril, 16 menys que al març, 12 menys que al febrer i 65 menys que al gener.
 
 
Ha estat el tercer mes, des de l'esclat de la pandèmia al Taulí, amb unes xifres tan baixes. Al juny de l'any passat van registrar-se quatre, cinc menys que 11 mesos després, i cap al juliol. Aquest 2021 han mort 172 persones per la Covid-19 a l'hospital.

Altres notícies que et poden interessar

​​
​ 
 

Participació