L'EDUCASSA de la pandèmia acaba amb el 34è Concurs de Dibuix

Dos estudiants de l'Escola Industrial s'enduen el primer i segon premi i es concedeixen deu accèssits

La foto de família del 34è Concurs de Dibuix
La foto de família del 34è Concurs de Dibuix | Aigües Sabadell
NacióSabadell
05 de juny del 2021
El programa educatiu mediambiental EDUCASSA, que impulsa Aigües Sabadell, ha tancat l'edició de la pandèmia, la 34, amb el clàssic Concurs de Dibuix. Dos estudiants de l'Escola Industrial s'han endut el primer i segon premi: Mar Permanyer i Valèria Vidal, respectivament. A més, s'han concedit deu accèssits més i vals de material escolar per als centres educatius dels principals premis.

Un lliurament de premis, organitzat aquesta setmana al pati del Museu d'Art de Sabadell, i sota les mesures sanitàries establertes per evitar la propagació de la Covid-19, i que s'ha volgut fer en la setmana que es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, que és aquest dissabte.  

La companyia, tot i les dificultats marcades per la pandèmia, ha pogut desplegar aquesta iniciativa que, en comptes de tenir lloc a la planta depuradora d’aigües residuals (EDAR) o a l’Aula de l’Aigua, s'ha traslladat a les aules, però amb uns "renovats tallers lúdico-educatius a la classe" per aprende sobre el cicle integral de l'aigua.

A més, s’ha impulsat la digitalització dels continguts del programa, un aspecte que viurà el seu desplegament a partir del setembre. En total han participat més de 5.500 estudiants de Sabadell i uns 1.500 de la resta del Vallès Occidental. Encara que la xifra és una mica inferior a d'altres anys, tanmateix, “estem molt satisfets d’haver garantit la continuïtat del programa i fer possible que cap escola de la ciutat es quedi sense activitats divulgatives sobre l’aigua i el medi ambient”, ha destacat la directora de Sostenibilitat i Transformació d’Aigües Sabadell, Elisabeth Santacruz.