Un conductor begut fereix un ciclista i fuig del lloc a tocar del pont de la Salut

El conductor, de 80 anys, superava més del doble la taxa d'alcoholèmia permesa

Ambulància
Ambulància | Adrià Costa
NacióSabadell
31 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:42h
Un ciclista, un home de 55 anys, va resultar ferit, de caràcter lleu, aquest diumenge al migdia en rebre l'impacte d'un vehicle a la carretera de Caldes, a l'altura del número 193. El conductor va fugir del lloc. 

La Policia Municipal de Sabadell va rebre l'avís a les 12.06 hores i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder localitzar i identificar el sospitós, que va resultar ser un home de 80 anys. En la prova inicial del test d'alcoholèmia va donar un resultat de 0,56 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-.

Posteriorment, es va negar a sotmetre's a més i se'l va denunciar per no fer-ho, ja que és obligatori per a tot conductor que circuli amb un vehicle per les vies públiques, així com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial i conduir sota els efectes de l'alcohol. 

Fruit de la topada, el ciclista va necessitar el seu trasllat a l'Hospital Parc Taulí per a la seva valoració. Fins al lloc es van desplaçar dues unitats del cos policial sabadellenc i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).