«Tornar. 10 anys d'Ipurua»: el documental de l'ascens a Segona del CE Sabadell amb finalitat solidària

L'equip d'Esports de Ràdio Sabadell ofereix una visió més íntima d'aquella pujada de categoria al camp de l'Eibar

La foto de família de la pre-estrena del documental
La foto de família de la pre-estrena del documental | Juanma Peláez
NacióSabadell
28 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:05h
Aquest divendres fa una dècada que el CE Sabadell va assolir l'ascens a Segona Divisió, després d'empatar a u a Ipurua, amb el recordat gol de Marc Fernández. Aprofitant aquesta efemèride, l'equip d'Esports de Ràdio Sabadell ha preparat un documental, Tornar. 10 anys d'Ipurua, que s'estrena aquest divendres a l'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, a partir de les 18.30 hores.


Tot el que es reculli, d'aportacions i d'entrades, anirà a parar al projecte Una onada de petits somriures de l'Hospital Parc Taulí. 

Una cinta que repassa la fita esportiva, però explicada pels seus protagonistes. Personatges com el president i el tècnic del moment, Joan Soteras i Lluís Carreras, així com la veu de diversos jugadors. Tots ells, o bona part, es van retrobar aquest dijous al vespre, amb la pre-estrena.
 

Els autors del documental Foto: Juanma Peláez


Aquest divendres s'obre per al públic o sinó es poden fer donacions aquesta iniciativa del Taulí. Un treball, amb la firma de Pau Vituri, Adrián Arroyo, Sergi Garcés i Roger Benet, que arriba poques hores abans de la cita decisiva dels arlequinats. Aquest diumenge, a partir de les 21 hores, juguen contra el Mirandés, a Miranda de Ebro, amb la salvació en joc i a l'espera que dos dels tres rivals directes punxin.