​Creu Roja Sabadell incorpora quatre bicicletes per fer sensibilització de salut comunitària

Una iniciativa gràcies al finançament de Rotary Club Sabadell

La nova unitat de l'organització humanitària
La nova unitat de l'organització humanitària | Creu Roja Sabadell
NacióSabadell
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:19h
Creu Roja Sabadell ha incorporat una novetat en el ventall de serveis que ofereix. Es tracta de la Unitat d’Intervenció Ciclista (UIC), amb quatre bicicletes i que utilitzaran el personal voluntari, per fer sensibilització de salut comunitària. A més, es tracta d’una manera de moure's respectuosa amb el medi ambient, ja que és saludable i sostenible.
 
Des de l’organització s’ha destacat que la UIC “neix en plena pandèmia” i en un “context sanitari i social convuls en el qual Creu Roja ha multiplicat les seves iniciatives de promoció de la salut comunitària”. Així, per exemple, es podrà repartir material com mascaretes i gel hidroalcohòlic.
 
Precisament, d’altres projectes iguals que s’han dut a terme han estat enfocats als serveis preventius i d’emergències i no tant de salut comunitària. Encara que des de Sabadell, també es farà, així com intervencions en l’àmbit sanitari.
 
Les bicicletes compten amb tot el material, repartides en dos alforges, com pot ser el necessari per evitar la propagació de la malaltia del coronavirus.
 
Aquests vehicles han arribat gràcies a l’acord entre l’entitat humanitària i Rotary Club Sabadell, que ha finançat el projecte. De fet, la relació entre ambdues organitzacions no és nova, ja que el maig de 2019 van recollir 6.250 euros amb la bachata solidària duta a terme a l’Eix Macià.