La vaga indefinida de la unitat de repartiment de Correus de Sabadell es trasllada al Congrés

Es reuneixen amb diputats d'ERC, En Comú Podem i la CUP

Els treballadors de Correus i membres d'ERC al Congrés
Els treballadors de Correus i membres d'ERC al Congrés | ERC Sabadell
NacióSabadell
26 de maig del 2021
La vaga indefinida de la unitat de repartiment número 4 de Correus de Sabadell ha arribat aquest dimecres al Congrés dels Diputats. L'aturada de la plantilla, que la setmana vinent farà dos mesos, s'ha traslladat a la capital espanyola per "denunciar la precarització" que pateixen aquests treballadors. 

Així com, "la inacció" de l'executiu de Pedro Sánchez davant la protesta de membres d'aquesta empresa pública. El personal s'ha trobat amb diputats d'ERC, En Comú Podem i la CUP. Els republicans de la ciutat vallesana també s'han desplaçat fins a Madrid i el seu portaveu, Gabriel Fernàndez, ha recalcat que és "un conflicte laboral seriós, hi ha un terç dels veïns de la ciutat sense servei postal; aquest és un problema greu i enquistat". 

Ha apuntat cap a l'alcaldessa, Marta Farrés, de qui ha dit que es mostra "molt bel·ligerant davant d’altres administracions, però que, en canvi, s’inhibeix davant de tot el que depèn directament del govern espanyol".

La reivindicació laboral de Correus no és la primera vegada que ressona entre les parets del Congrés, ja que republicans i cupaires van demanar la compareixença del director de la companyia de missatgeria, Juan Manuel Serrano. També van anar al Parlament, pocs cies abans que s'anunciés la conformació d'un nou Govern.