estiu 2021

La temporada de piscines a Sabadell començarà el 22 de juny

​Les piscines municipals i la Bassa mantindran els preus reduïts i les mesures de funcionament anticovid

per NacióSabadell, 25 de maig de 2021 a les 15:13 |
La desinfecció i neteja de la Bassa | Juanma Peláez
Les piscines municipals de Sabadell i la Bassa començaran la temporada d'estiu el pròxim 22 de maig. L'Ajuntament ultima els treballs preparatius per engegar amb les millors condicions la propera temporada d’estiu. En el context de combatre la crisi sanitària provocada per la Covid-19, es mantenen les mesures de funcionament i els preus reduïts que ja es van aplicar l’estiu passat.

Les piscines municipals obriran les portes el 22 de juny. La temporada a les piscines d’Olímpia i a Campoamor finalitzarà el 12 de setembre, mentre que a Cal Marcet i Parc del Nord, l’estiu acabarà una mica abans, el 3 de setembre. Pel que fa a la Bassa, obrirà les portes del 22 de juny al 31 d’agost.


En quins horaris estaran obertes? 

Els horaris dels torns seran al matí, de 9.45 a 14.15 h, i a la tarda, de 15 a 19.30 h. El funcionament per sessions permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i donarà oportunitat d’accés a més persones.


Com ja es va fer l’any passat, els equipaments reduiran l’aforament permès, que s’establiran en funció de la normativa en cada moment de la temporada i segons l’evolució sanitària i s’establiran dos torns per jornada. Així mateix, per accedir a les instal·lacions caldrà adquirir les entrades –aquest any també s’ofereixen preus reduïts– de manera anticipada.

La regidora d’Esports, Laura Reyes, considera que la temporada de piscines de l’estiu passat “va tenir un funcionament molt bo tot i la situació excepcional i va quedar demostrat que les mesures aplicades van ser molt útils i vam poder oferir un servei a la ciutadania amb les màximes garanties de seguretat”.

Compra per internet i anticipada

Las compra d’entrades serà preferentment de manera anticipada, per internet, tot i que també es podran comprar a les piscines de de 4 a 7 de la tarda i sempre per a dies posteriors. Cal tenir present que les entrades dels infants de 0 a 3 anys, tot i ser gratuïtes, també caldrà reservar-les

Pel que fa als preus, varien segons l’equipament, si és festiu o cap de setmana i el grup d’edat, amb reduccions per a col·lectius com ara infants i joves menors de 15 anys, jubilats, pensionistes o persones amb discapacitat. En qualsevol cas, la proposta de preus, que es presentarà al Ple municipal, aposta per preus reduïts com l’any passat. Així, l’entrada individual per a més grans de 15 anys serà de 2 euros a les piscines i 2,50 euros a la Bassa (2,5 euros i 3,50 euros, respectivament, dissabtes, diumenges i festius). Aquest any tampoc hi haurà els abonaments de temporada.

Un dels serveis complementaris de la Bassa és la línia d’autobús urbà L15/F15, estrenada l’any 2018 per fer més accessible l’equipament amb transport urbà. Els horaris seran els mateixos tant els dies feiners com festius, amb freqüències de pas de mitja hora.

 

Participació