Detinguts dos homes per escanyar i robar un veí de Sabadell

Els fets van passar el dimecres 19 de maig al carrer de Covadonga

Mossos d’Esquadra
Mossos d’Esquadra
Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:32h
Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el passat 19 de maig dos homes, de 36 i 33 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

Al voltant de les 17 h, una patrulla ciutadana va rebre l'avís d'un robatori al carrer de Covadonga, a Sabadell. En arribar al lloc dels fets, la víctima va manifestar que dos homes li havien colpejat el cap, l'havien agafada pel coll amb la intenció d'escanyar-la i l'havien fet caure a terra. A continuació li van sostreure la cartera i el telèfon mòbil i van sortir corrents.

A pocs carrers dels fets, els agents van localitzar els presumptes lladres, veïns de Mollet i Sabadell, que duien el mòbil de la víctima i els van detenir com a possibles autors d'un delicte de robatori violent. 

Els dos homes, amb nombrosos antecedents per delictes similars, van passar divendres a disposició judicial davant del Jutjat d'instrucció número 2 en funcions de guàrdia de Sabadell, que va decretar la seva llibertat. A hores d'ara, la investigació segueix oberta i no es descarta la relació dels sospitosos amb altres robatoris a la ciutat.