nou govern

Ciuró: «Ha estat una decisió del tot complexa»

Admet que deixarà l'Ajuntament de Sabadell amb sensació "agredolça", però que havia "d'assumir responsabilitats"

per NacióSabadell, 24 de maig de 2021 a les 22:21 |
Lourdes Ciuró en una imatge d'arxiu | Albert Hernàndez
La que encara és portaveu de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró, ha confirmat el que ha avançat NacióDigital, que serà la futura consellera de Justícia al Govern que encapçala Pere Aragonès, i en un comunicat ha admès que deixar la ciutat "ha estat una decisió del tot complexa".

Ha garantit que "continuaré treballant des de les noves responsabilitats en tot allò que sigui en favor de la ciutat”. Tot i així, ha admès que deixar la cadira de regidora al ple del consistori fa que tingui "una sensació agredolça", perquè "ha estat una experiència extraordinària". 


Ciuró ha destacat el paper de la política municipal, "la més humana, la més propera i la més tangible", però, ha reconegut que "de vegades, hem de saber respondre a les necessitats del país si així se'ns demana, i donat el context de repressió política i d'emergència social, cal també saber implicar-se i assumir responsabilitats". 

La futura titular de Justícia ha qualificat "d'oposició constructiva, d'una política en positiu, sense retrets, sense confrontació" el que ha dut a terme amb JxS i ha afegit, "amb total predisposició per fer sortir a la ciutat de l'estancament en el qual es trobava". 

 

Participació