Una desena de contenidors cremats i vehicles afectats en una mica més de dues hores a Sabadell

Es van produir la matinada de diumenge en tres barris de la ciutat

El vehicle cremat i un altre afectat a Merinals
El vehicle cremat i un altre afectat a Merinals | Dani Sánchez
NacióSabadell
24 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:29h
Els Bombers de la Generalitat van treballar la matinada de diumenge en 13 incendis de contenidors que es van declarar en una mica més de dues hores. Tots ells repartits entre els barris de Can Rull -vuit-, Merinals -quatre- i al Centre -un-. Les flames, a més, van arribar a vehicles estacionats a la zona -un total de deu-.

El primer avís el van rebre els Bombers a les 2.30 hores pel foc en un contenidor a tocar del Parc Catalunya, al carrer Tàcit. Nou minuts després, a 500 metres del lloc, va arribar el segon, al carrer Malta, on van cremar quatre unitats i un vehicle i un altre en va resultar afectat. Quatre minuts després, a uns 350 metres, el tercer: un contenidor, un vehicle i la persiana d'un edifici va resultar afectada. 

A les 2.54 hores, al carrer Marcial, 2, van calcinar dues unitats més i arbres van resultar afectats. A les 3.21 hores, al carrer de Plutarc van cremar quatre contenidors, dos més van resultar afectats, així com set vehicles. Per últim, a les 4.52 hores, al carrer Cervantes va cremar un recipient. 

Aquests episodis se sumen els de fa tot just una setmana quan van cremar 23 contenidors i nou vehicles també van veure's afectats per les flames en tres barris de Sabadell. A més, aquest mes es van declarar tres, en menys d'una setmana, al voltant de la Torre de l'Aigua.