coronavirus

GRÀFIC Dràstica reducció de pacients al Taulí la segona quinzena de maig

Hi ha pràcticament el mateix nombre a planta i a UCI/semicrítics; s'han notificat 11 defuncions

per Albert Hernàndez, 21 de maig de 2021 a les 08:00 |
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La situació de l'Hospital Parc Taulí amb pacients ingressats per coronavirus ha experimentat una notable millora la segona quinzena de maig, tot i que és la tònica de tot el mes. Actualment, amb dades fins aquest dimecres, facilitades pel mateix centre hospitalari, hi ha 19 a planta i 14 a UCI/semicrítics -un total de 33-. 

Uns registres molt semblants al juny i a l'agost de 2020, encara que fa una mica més d'un any, hi havia més pacients a planta. Així, s'ha produït una reducció dràstica, quan es va entrar al maig amb una vuitantena d'hospitalitzacions, una vintena de les quals es trobava a la unitat de crítics. 

 
 
Especialment, s'ha rebaixat a planta, alliberant una quarantena de llits en 19 dies. De fet, des de l'última setmana d'abril havia començat un descens, però que aquest cinquè mes de l'any s'ha accentuat. Feia deu mesos que no hi havia aquesta situació al Taulí. 


En relació amb els ingressats a UCI/semicrítics s'han reduït en nou pacients en aquests dies de maig. 14 pacients no es produïa des del mes de desembre. Tant els números a planta com en aquesta unitat de crítics són els millors registres d'aquest 2021. 

D'altra banda, han continuat les defuncions al Taulí. Un total d'onze decessos en aquests 19 dies. Tot i que se n'hagin notificat també s'han rebaixat les morts, tenint en compte que l'abril ha estat el pitjor mes, després de gener, amb 43. 

Altres notícies que et poden interessar


​​​

​​​
​​​

 

Participació