successos

Activada l'alerta PLASEQCAT per una fuita d'amoníac en una indústria de Montcada i Reixac

L'Institut La Ferreria, proper al lloc, decideix suspendre les classes per ser "incompatibles" els consells de Protecció Civil amb les mesures Covid

per NacióSabadell, 20 de maig de 2021 a les 13:38 |
Els diversos cossos de seguretat al lloc dels fets | Ajuntament de Montcada i Reixac
Protecció Civil ha activat aquest dijous de manera preventiva l'alerta del PLASEQCAT per una fuita d'amoníac a la indústria Quality Ice de Montcada i Reixac, mentre es fan tasques de ventilació de la planta.

Tot i que l'incident es va registrar aquest dimecres i que l'afectació es concentrava a l'interior de la planta, aquest dijous s'ha procedit a suspendre les classes a l'INS La Ferreria, malgrat no estar en una zona on no hi ha concentracions de producte, perquè s'havia suggerit tancar finestres i sortir al pati, la qual cosa fa "incompatible" amb les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19. 


Per tal de garantir la seguretat, s'ha marcat un perímetre força ampli al voltant de l'empresa per evitar, de forma preventiva, la mobilitat a la zona.

Cinc dotacions dels bombers treballen per controlar la ventilació a la planta, i es descarta cap perill per a la població i tampoc hi ha hagut cap afectació personal. 


 

Participació