​Impuls del comerç local amb «Sabadell en xarxa»

Tres entitats de la ciutat, juntament amb el Gremi d’Hostaleria, uneixen esforços davant els “nou reptes” del sector

Els fundadors de la nova iniciativa comercial
Els fundadors de la nova iniciativa comercial | Sabadell en xarxa
NacióSabadell
19 de maig del 2021
Les associacions Ca n’Oriac comerç, Comerç Creu i Sabadell Comerç Centre han impulsat “Sabadell en xarxa”, una nova iniciativa per dur a terme “projectes transversals i d’interès comú” i que també compta amb la participació del Gremi d’Hostaleria de Sabadell.
 
“El sector comercial tenim necessitats i reptes comuns, així que la millor manera d’afrontar-los es cooperant, unint esforços i com el nom indica, treballant enxarxats”, ha assenyalat el president de la nova organització, Miguel Tello, que també ho és de Ca n’Oriac comerç. I és que aquest front comú és per donar resposta els “nou reptes” que vindran per aquest àmbit.
 
Un naixement que ve motivat pels canvis d’hàbits dels consumidors, la situació provocada per la Covid-19 i la transformació de les ciutats, entre d’altres motius, a més, i sobretot, pel creixement de la compra en línia, accentuada amb el confinament de la població. “Una de les prioritats és ajudar les empreses” per anar cap a la “omnicanalitat”, és a dir, “reforçar la digitalització i aprofitar la potència del món digital”.

 
Acord per una distribució sostenible
 
Una de les primeres iniciatives de la nova entitat ha estat un acord amb la cooperativa La Sàrria, que s’encarrega d’una distribució urbana i sostenible de mercaderies amb bicicletes de càrrega.