La Policia Municipal de Sabadell investiga la crema d'una vintena de contenidors

S'ha produït aquesta matinada a tres barris de la ciutat i a més les flames han afectat nou vehicles

Les flames cremant contenidors al voltant de la Torre de l'Aigua
Les flames cremant contenidors al voltant de la Torre de l'Aigua | @RamiroSBD
NacióSabadell
15 de maig del 2021
Actualitzat a les 15:38h
La Policia Municipal de Sabadell està investigant la crema de 23 contenidors que s'han produït la matinada d'aquest dissabte i que segons ha apuntat, ha estat de forma intencionada. A més, les flames han afectat un total de nou vehicles que es trobaven estacionats a prop d'aquests incendis. 

Els focs s'han detectat als carrers de Manuel de Falla i Aristòtil, a Can Rull; al carrer Eivissa, a Merinals, i i al carrer Borell, al Centre. El cos està buscant el o els possibles responsables d'aquests fets. 

A més, l'Ajuntament de Sabadell ha recordat que la crema de contenidors suposa una despesa per a les arques públiques, ja que la reposició d'aquestes unitats gira entorn al miler d'euros, cosa que eleva la factura d'aquesta matinada al voltant dels 23.000. El tercer tinent d'alcaldessa, i responsable Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, ha advertit que hi haurà "tolerància zero amb els incívics que provoquen aquests actes" i ha assenyalat que "aquesta nit hem muntat un operatiu amb més efectius uniformats i de paisà, també estem coordinant-lo amb mossos".

Aquest episodi s'ha de sumar el que s'ha viscut, fins en tres ocasions, al voltant de la Torre de l'Aigua, des del passat diumenge i fins a la matinada de divendres. En menys de cinc van cremar diversos contenidors.