Mor un veí de Sabadell de 37 anys en un accident de trànsit a Terrassa

Els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a tres quarts de vuit del vespre a la carretera BV-1248 | L'encalç va implicar un motorista, la víctima mortal, i un vehicle tot terreny

Redacció
21 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:48h
Un motorista veí de Sabadell va morir aquest dimarts al vespre en un accident de trànsit a Terrassa, segons ha informat el Servei Català del Trànsit (SCT). El xoc va ser cap a tres quarts de vuit del vespre a la carretera de Matadepera a Sabadell, la BV-1248, en concret en el punt quilomètric 6,3, molt a prop del club Atlètic Terrassa Hockey.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió entre una motocicleta i un tot terreny. Com a conseqüència del sinistre, va morir el conductor del vehicle de dues rodes, D.C.G., de 37 anys d’edat, nacionalitat espanyola i veí de Sabadell.

Arran del sinistre es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident va obligar a tallar la carretera completament fins a les deu de la nit perquè hi poguessin treballar els efectius d'emergències de Bombers, Mossos d'Esquadra i Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).