Un homenatge al personal essencial obrirà la recuperació del Fresc Festival 2021

Peyu, Alberto San Juan i Beth, els primers noms que es coneixen del cartell

Imatge d'arxiu de l'amfiteatre
Imatge d'arxiu de l'amfiteatre | Juanma Peláez
NacióSabadell
14 de maig del 2021
Actualitzat el 21 de maig a les 7:20h
Aquest estiu torna un cita que, en els últims anys, havia esdevingut un clàssic a les agendes, no només dels sabadellencs, de tota la comarca: el Fresc Festival. I pel fet d’aquest retorn i com a reconeixement, el certamen s’obrirà amb un homenatge als professionals essencials durant la pandèmia. Enguany, arrencarà el 27 de juny i s’allargarà fins al 17 de juliol.
 
“Serà una edició amb molt valor afegit: un pas endavant cap a la normalitat social, una oportunitat per dinamitzar la cultura, per donar suport als creadors de proximitat i, naturalment, per contribuir a la recuperació de sectors com el del comerç o la restauració”, ha manifestat el director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell -impulsora i organitzadora del festival-, Joan Carles Sunyer.
 
Aquest col·lectiu podrà assistir gratuïtament a la inauguració, que farà l’actor i humorista Peyu, amb el seu espectacle El gallardo español. Un espectacle que es repetirà al dia següent. Ell és un dels tres noms que l’organització ha donat a conèixer, juntament amb el de la cantant Beth, que pujarà a l’escenari l’1 de juliol i un altre actor, Alberto San Juan, el dia 4.
 
Les actuacions del Fresc Festival es desenvoluparan a l’amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. L’organització ha garantit que es portaran a terme amb totes les mesures de seguretat sanitària i que s’aniran adaptant als nous canvis que puguin arribar.
 
Així mateix, ha indicat que l’aforament serà al 50% de la capacitat, per assegurar la distància de seguretat. A més, els espectadors hauran de portar mascareta i utilitzar gel hidroalcohòlic i l’obertura per a les cites culturals seran amb antelació per evitar aglomeracions.