Troben més de 900 plantes de marihuana en el desnonament d'una nau industrial a Gràcia

Hi ha tres persones detingudes, dues encarregades del manteniment i el responsable del cultiu

NacióSabadell
14 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:04h
Imatge de la plantació localitzada
Imatge de la plantació localitzada

Els Mossos d'Esquadra va desmantellar, el passat 11 de maig, un cultiu de marihuana en una nau industrial del barri de Gràcia de Sabadell, al carrer Doctor Balari. Una troballa que es va produir durant el desnonament de l'espai quan se'ls va advertir que hi havia una plantació, que va suposar la intervenció de 930 plantes. 

La comitiva judicial, encarregada del llançament, va descobrir el cultiu i va contactar amb la policia catalana, que ho va corroborar en arribar al lloc. A més, disposava de la infraestructura necessària i la instal·lació elèctrica estava manipulada. 

Durant l'escorcoll, els agents van trobar, a la primera planta, dues persones que s'encarregaven del manteniment i, poca estona després, va arribar el responsable de la plantació, que estava repartida per diferents zones. 

Van detenir tres homes, de 64, 57 i 54 anys, i veïns de Sabadell i Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Tots ells estan pendents de comparèixer davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell.

Curiosament, aquesta setmana, la policia espanyola també va interceptar 800 plantes de marihuana, quan també s'havia executat un desnonament, en un habitatge de la urbanització de Can Vinyals, a Sentmenat.