festa major barris

La Concòrdia i la Llar del Vent s'uneixen per un cap de setmana de festivitat

Se celebra la Festa Major del barri i la Festa del Bosc

per NacióSabadell, 13 de maig de 2021 a les 17:35 |
Imatge d'arxiu d'una Festa Major | Juanma Peláez
L'Associació de Veïns de la Concòrdia i el casal de la Llar del Vent han unit esforços per dissenyar un cap de setmana de festivitat. Per una banda, la plataforma veïnal organitzarà la Festa Major del barri i, per l'altra, l'esplai, la Festa del Bosc, amb una celebració especial, ja que l'entitat arriba al 55è aniversari.

Aquest divendres es desplegarà l'agenda d'activitats, amb el primer torneig del videojoc Clash Royale, al Centre Cívic de la Concòrdia a les 19 hores. A les 21, al pati de l'Escola Font Rosella, hi ha una sessió de cinema a la fresca.


Dissabte, a les nou del matí, hi ha programada una excursió pel Rodal i a la tarda, a les 13, la Banda farà un concert, novament al pati de l'equipament escolar. A a la tarda, a partir de les 16 hores, hi ha prevista una gimcana, amb punt de trobada al Bosc de la Concòrdia. A les 18 hores, al pati de l'Escola Font Rosella, hi haurà espectacle familiar amb La Xerinola d'en Rikus. A la nit, les Bruixes del Nord faran "un lluïment" de foc. 

I diumenge, a les 11 hores, torn per als gegants del barri. I també música, a càrrec de grups de la Coordinadora de Musics de Sabadell, Mauro Rod Band i Flamsteed. Tot plegat, amb limitacions i respectant les mesures sanitàries per evitar la propagación de la Covid-19.  

 

Participació