La Festa BBVA de la Primavera, en línia i amb un concert presencial de cloenda

Serà la 23a edició que se celebra aquest diumenge i amb interacció dels participants

Imatge d'arxiu d'una Festa BBVA de la Primavera
Imatge d'arxiu d'una Festa BBVA de la Primavera | Juanma Peláez
NacióSabadell
14 de maig del 2021
La Festa BBVA de la Primavera, igual que la de la Tardor, serà en línia, però la cloenda sí que serà presencial amb un concert, a càrrec del grup El Pot Petit. Una activitat que torna aquest 2021 a l'Espai Natura, després que se suspengués l'any passat per la pandèmia, i que el 2019 va aplegar unes 7.000 persones.

Se celebrarà aquest diumenge la 23a edició, des del 10 a les 13 hores, i l'actuació musical de 18 a 19.15 hores, per la qual cosa cal cita prèvia, amb obertura de portes 45 minuts abans i aforament màxim de 500 persones. Una cita que també es podrà seguir per YouTube.  

Des de l'organització, la Fundació 1859 Caixa Sabadell, s'ha apostat per "mantenir l'esperit de la festa que es fa cada any a la masia de Can Deu però adaptant-la a les noves circumstàncies". Així, s'emetrà des de la masia sense públic i es podrà seguir pel canal de YouTube i participar a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter amb el hashtag #festaBBVAprimavera. 

Al llarg del matí de diumenge anirà apareixent "un cargol tafaner", del qual caldrà estar atent i apuntar els moments en què aparegui, per poder participar al concurs d'un cap de setmana a l'alberg rural Lo molí de Bot, a la Terra Alta. La participació s'allargarà fins al 22 de maig. 

Per escalfar motors de cara a la Festa BBVA de la Primavera, els dies previs hi ha un concurs de preguntes i respostes sobre l'Espai Natura a la plataforma Kahoot. I igual que l'anterior, es mantindrà actiu, però fins al dia 23.