coronavirus

El Palau d'Esports de​ Granollers serà un punt de vacunació massiva a partir de l'1 de juny

S’hi administraran fins a 4.000 vacunes diàries i donarà cobertura a la població de la Regió Sanitària Metropolitana Nord

per NacióSabadell, 11 de maig de 2021 a les 16:00 |
El Palau d'Esports de Granollers | Ajuntament de Granollers
El Palau d'Esports de Granollers serà un punt de vacunació massiva a partir de l'1 de juny. La previsió és administrar-hi fins a 4.000 vacunes diàries i que doni cobertura a la població de la Regió Metropolitana Nord (Vallès Occidental, Barcelonès Nord i Maresme).

Segons han informat l'Ajuntament, aquest espai obrirà "sempre que hi hagi disponibilitat de vacunes" i complementarà l’estratègia actual de vacunació, ara repartida entre els punts centralitzats i els equips d’atenció primària. Al Vallès Oriental actualment hi ha 3 punts centralitzats: el Centre Cívic Can Pantiquet, de Mollet; el Teatre Auditori, de Llinars; i el CAP Corró d’Avall, a Les Franqueses. De fet, aquest últim es tancarà quan obri el Palau d’Esports de Granollers. A partir de l’1 de juny també entrarà en funcionament el centre de vacunació massiva de la Pista d’Atletisme de Sabadell.El Palau d’Esports de Granollers, al carrer dels Voluntaris 92, número 2, disposarà inicialment de 18 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).


En aquest nou espai de vacunació massiva, s’hi podran administrar fins a 4.000 dosis diàries, tot i que els primers dies es començarà amb una capacitat inferior per assegurar que tots els circuits funcionin correctament.

La proposta inicial és obrir de dilluns a dissabte, de les 8 del matí a les 8 del vespre, i els diumenges, de 8 a 2.


Segons el consistori, el fet que el Palau d’Esports esdevingui punt de vacunació massiva no comporta cap afectació a l’activitat habitual de la instal·lació.

El Departament de Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut i el SEM. 


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació