SORTEIG La música de les pel·lícules amb l'OSV al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle tindrà lloc divendres 21 de maig, a les 20 hores

Una imatge d'arxiu de l'espectacle
Una imatge d'arxiu de l'espectacle | Juanma Peláez
NacióSabadell
11 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:01h
Forrest Gump, Titanic, Good morning Vietnam!, Missió ImpossibleLa Màscara. Són alguns dels títols de pel·lícules que tenen una música associada, una banda sonora que fins i tot s'ha convertit en un clàssic del setè art. Doncs, l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) les interpreta en un espectacle, De Pel·lícula!, diferent al Centre Cultural Terrassa

Un concert amb un altre format, ja que a més del talent de la banda, s'hi afegeix les veus de dos actors de doblatge: Jordi Brau i Luís Posada. Són Tom Hanks, Tom Cruise, Robin Williams, Leonardo Di Caprio, Johnny Depp i Jim Carrey, entre d'altres intèrprets. 


Sobre la base d’un guió creat especialment per al projecte i mentre es veuen fotogrames dels films en una pantalla darrere de l’orquestra, la qual cosa amplifica l’efecte evocador de les músiques. Un emocionant concert “de cinema amb la banda sonora de les nostres vides".

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure De pel·lícula!, el 21 de maig a les 20:00 hores, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres, 19 de maig a les 16:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 19 de maig a les 16:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.