Can Deu acull la primera edició de la Festa de la Tardor

Proposa una jornada d’oci familiar dedicada als productes agrícoles i forestals d'aquesta època de l'any | És tracta d'una evolució de la Festa de la Carbassa que s'havia realitzat anys enrere i que el 2011 va atraure a més de 4.000 persones

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:16h
Els participants podran visitar el Museu de la Vida al Camp de Can Deu.
Els participants podran visitar el Museu de la Vida al Camp de Can Deu. | Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

L'entorn de la masia de Can Deu torna a vestir-se de festa aquest diumenge per acollir la primera edició de la Festa BBVA de Tardor que organitzen aquesta entitat bancària i la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Es tracta d'una trobada totalment gratuïta de convivència familiar i a l’aire lliure que inclourà un ampli programa d’activitats al voltant dels productes agrícoles i forestals d’aquesta època de l’any. És tracta d'una evolució de la Festa de la Carbassa que s'havia realitzat anys enrere i que el 2011 va atraure a més de 4.000 persones.  

Entre les activitats que s'ofereixen destaca un mercat de productes agrícoles i forestals que podrà visitar-se de 10:00 a 14:00 hores i inclourà un tastet de plats de tardor. A banda els participants podran visitar la granja i al Museu de la Vida al Camp, activitats per als més menuts, tallers de titelles i un concurs de fotografia. 

Totes les activitats que s’hi oferiran són gratuïtes, l’únic servei de pagament de la jornada, opcional, és la restauració: entrepans de botifarra a 3,50 euros, i el tast de productes que costarà 2,00 euros el conjunt de cinc consumicions.


Exposició El futur del Bosc de Can Deu després de les ventades

Les persones que s'apropin a Can Deu també podran visitar l’exposició inaugurada el passat mes d’abril on es pot conèixer com era el Bosc de Can Deu i com s’ha vist afectat per les ventades del 9 de desembre de 2014. La mostra també planteja quines perspectives de futur s’ofereixen per recuperar un espai forestal que des de la compra de la finca per part de Caixa Sabadell l’any 1964 ha tingut un marcat caire social com a lloc d’esbarjo per a la ciutadania de Sabadell i rodalies.

Més serveis per als assistents

Les activitats es concentraran als voltants de la casa de pagès i de l’ermita de Sant Vicenç de Verders. S’instal·larà un punt d’informació al pati de la Masia, on es podran recollir programes amb la informació detallada de les activitats. Entre els serveis que s’hi ofereixen, hi ha un espai per escalfar biberons i canviar bolquers als nadons.