atzar

La Primitiva deixa gairebé 1,5 milions d'euros a Sabadell

És l'únic encertant de primera categoria d'una butlleta registrada en una administració del barri de la Creu Alta

per NacióSabadell, 7 de maig de 2021 a les 10:02 |
El sorteig d'aquest dijous de la Primitiva ha somrigut Sabadell. Una persona que ha validat la seva butlleta a l'administració de loteria número 14, ubicada a la carretera de Prats del Lluçanès, 179, ha guanyat 1.426.358,80 milions d'euros. 

Es tracta de l'únic encertant de la primera categoria, és a dir, el sis números del sorteig: 1, 14, 21, 26, 35 i 49. Tot i així el premi de categoria especial -sis números més el reintegrament, que ha estat el 9- ha quedat orfe. Per això, s'ha generat un pot de 2,5 milions d'euros per a la rifa d'aquest dissabte, que es podria endur un únic encertant.


De fet, la Primitiva d'aquest dijous ha estat generosa amb Catalunya, ja que dels tres guanyadors del premi de segona categoria -cinc números encertats més el complementari- dos s'han registrat a Catalunya: Santa Coloma de Gramenet i Figueres. Encara que el botí ha estat inferior a Sabadell, 71.317,94 euros per a cadascun d'ells.

Curiosament, aquesta administració de la capital vallesana ja va repartir 1,6 milions d'euros ara fa quatre anys, també va ser amb la Primitiva. A més, el 2019 va vendre dues sèries de la Loteria Nacional que traduïdes en euros, eren 600.000 entre els clients de l'establiment. 


 

Participació