Els veïns del Poblenou exigeixen la recuperació completa del consultori

Al voltant d'un centenar de persones es concentren a la plaça Sant Roc per demanar el retorn de metges

La mobilització a la plaça Sant Roc
La mobilització a la plaça Sant Roc | Albert Hernàndez
06 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:23h
Aquest dilluns ha reobert el consultori del Poblenou, però ho ha fet amb personal d'infermeria i administració, cosa que ha motivat les queixes dels veïns del barri. Aquest dimecres a la tarda, al voltant d'un centenar, s'han concentrat a la plaça Sant Roc per exigir la recuperació completa del servei, és a dir, que s'hi afegeixin metges.

Una mobilització que ha organitzat l'AV Poblenou i la Federació d'Associacions Veïnals de  Sabadell (FAVS). Proclames contra les retallades, el Govern, la consellera de Salut, Alba Vergés, i per la dignitat d'un barri que han subratllat necessita el consultori tal com era abans del tancament per la pandèmia. 

La protesta no es limitarà a Sabadell, ja que des de la FAVS s'ha programat una concentració a les portes del Parlament per dimarts vinent, per traslladar les demandes als mateixos diputats i consellers. 

La cita davant de l'Ajuntament ha tingut el suport de diverses formacions polítiques, amb la seva presència, com la dels regidors de Salut, Sònia Sada, i Acció Social, Eloi Cortés; de Cs, a través del seu líder, Adrián Hernández, així com els diputats dels comuns Joan Mena i David Cid, entre d'altres.