La Pista Coberta d'atletisme començarà a acollir la vacunació massiva a partir de l'1 de juny

Hi ha previst administrar entre 5.000 i 6.000 vacunes diàries

Els llits, instal·lats a l'equipament esportiu
Els llits, instal·lats a l'equipament esportiu | Juanma Peláez
NacióSabadell
05 de maig del 2021
Actualitzat el 06 de maig a la 13:11h
La Pista Coberta d'atletisme, que actualment és l'Hospital Temporal Vallès Salut, començarà a funcionar com a punt de vacunació massiva a partir de l'1 de juny. Es tracta d'un dels diferents punts repartits per Catalunya que la Generalitat va escollir per dur a terme el pla d'immunització de la població. 

S'estima que a l'equipament esportiu es puguin administrar entre 5.000 i 6.000 dosi diàries i donarà cobertura a la població de la regió sanitària Metropolitana Nord -municipis del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental i Oriental-. Disposarà inicialment de sis punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona d’observació per després de la punxada i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La proposta inicial és obrir de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores, amb possibilitat d’ampliar l'horari fins a les 22 hores. El ritme de vacunació vindrà determinat en tot moment per la quantitat de les que hi hagin disponibles.

El Departament de Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, l’Institut Català de la Salut, l’Hospital Parc Taulí i el SEM. En els propers dies hi haurà reunions per acabar de tancar l’operativa de la vacunació i altres aspectes cabdals com l’accessibilitat al recinte. 

Aquest nou espai de vacunació complementarà l'estratègia que actualment té distribuïts 15 punts per tot el territori, dos dels quals a la ciutat: als centres cívics de Merinals i al Rogelio Soto, i els equips d’Atenció Primària.