Detenen un veí de Sabadell per robar amb violència en un pis de la ciutat i sostreure una furgoneta per fugir

Va accedir al pis mentre el propietari dormia i quan es va despertar li va treure els diners

Les guitarres recuperades per la policia catalana
Les guitarres recuperades per la policia catalana | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
03 de maig del 2021
Actualitzat a les 18:45h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dijous al matí, un home de 40 anys, i veí de Sabadell, com a presumpte autor d'un robatori amb violència a l'interior d'un domicili de la ciutat i per robatori d'un vehicle per fugir.

La detenció va arribar, després que una patrulla policial, que patrullava per la Via Massagué, fos alertada per un home, que els va explicar que li acabaven de robar la furgoneta. I van iniciar la cerca del vehicle que van trobar a pocs metres del lloc. El semàfor es trobava en vermell per al pas de cotxes i els agents ho van aprofitar per detenir-lo. 

En l'escorcoll, van trobar que a l'interior de la furgoneta hi havia tres guitarres espanyoles i un afinador. Uns aparells musicals que, precisament, s'havien robat aquella mateixa nit d'un pis del municipi. 

Tal com ha detallat la policia catalana, el detingut hauria entrat en el domicili, cap els vols de les cinc de la matinada, mentre el propietari dormia, i va fer-se amb les guitarres i va esperar que es despertés per demanar-li diners. 

L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un furt d’ús de vehicle i també per un robatori violent a interior de domicili. Va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.