GRÀFIC Els ingressos al Taulí tornen a situar-se per sota del centenar

Les defuncions arriben a la quarantena

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
29 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:31h
El passat 24 de març, l'Hospital Parc Taulí tenia 93 ingressos, 70 a planta i 23 a UCI/semicrítics. Una mica més d'un mes després, el Taulí torna a registrar unes xifres semblants, pràcticament les calca. Hi ha 95 hospitalitzats, 70 pacients a 25 a la unitat de crítics, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari fins aquest dimecres. 

D'aquesta manera, en l'última setmana d'abril l'afectació del virus s'estabilitza, o fins i tot es redueix (tal com es pot apreciar al gràfic). Encara que a UCI/semicrítics, els pacients han anat variant entre la trentena i la vintena al llarg d'abril.
 

Quant a les defuncions l'abril és el segon pitjor mes de l'any, amb 40 decessos en 28 dies, quatre de les quals aquesta setmana. De fet, la segona quinzena del mes s'han comptabilitzat 19 morts. 

Només al gener hi ha hagut més morts per la Covid-19, amb 74. Els mesos de febrer i març van notificar-se, 21 i 25, respectivament. En total aquest 2021 han perdut la vida 160 persones per coronavirus al Taulí.