El Cicle Òpera Catalunya estrena «Aida» a La Faràndula

Es tracta de la quarta producció de la temporada

NacióSabadell
28 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:41h
El Teatre de la Faràndula de Sabadell acollirà aquest dimecres l'estrena d'Aida, de Verdi, quarta producció de la temporada del Cicle d'Òpera a Catalunya. La soprano Maite Alberola (Aida) i el tenor Alejandro Roy encapçalen el repartiment d'una obra que girarà després per Manresa, Girona, Vic, Reus, Sant Cugat del Vallès i Granollers entre l’abril i el maig.

La mezzosoprano Laura Vila en el paper d’Amneris, el baix canari Jeroboám Tejera com a Ramfis i el baríton Carles Daza serà Amonasro, finalment el jove talent Alejandro Baliañas, sorgit de la pedrera de l’Escola d’Òpera de Sabadell, tanca l’elenc artístic.

El director musical és Daniel Gil, i el d'escena, Carles Ortiz. Acompanyen la producció l’Orquestra Simfònica del Vallès i del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, com és habitual en un cicle que aquest curs se celebra sota el nou paraigua de la Fundació Òpera a Catalunya, nascuda per donar continuïtat als gairebé 40 anys de tasca de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.

Aida, de G. Verdi, la quarta producció de la temporada 2020–2021 té totes les entrades exhaurides per les tres funcions a la capital vallesana.