El Circ Raluy Legacy allarga la seva estada a Sabadell amb «Todo (lo)cura»

La companyia completará més d'un mes a l'aparcament de l'Eix Macià

El nou espectacle del circ torna a l'aparcament de l'Eix Macià
El nou espectacle del circ torna a l'aparcament de l'Eix Macià | Juanma Peláez
NacióSabadell
28 d'abril del 2021
El Circ Raluy Legacy, que el passat 15 d'abril va estrenar Todo (lo)cura), continuarà pràcticament un mes més a l'aparcament de l'Eix Macià. La companyia ha allargat la seva estada fins al 23 de maig. 

D'aquesta manera, la família completarà més d'un mes a la ciutat amb aquest darrer espectacle farcit d'optimisme, humor i números de risc. Un nou xou que estava previst estrenar-se al juny de 2020, però per temes burocràtics i la impossibilitat d'assaigs de diversos artistes es va reformular.

"Tot i l'excel·lent  ritme de venda d'entrades que estem tenint. L'aforament limitat ha fet que moltes persones a Sabadell no hagin pogut veure encara el nou espectacle. Amb aquesta pròrroga hem volgut agrair-los el suport i la bona acollida que ens ha donat en aquests temps tan delicats pel món de la cultura", ha expressat la codirectora, Louisa Raluy. 

Com tota funció cultural, la companyia ha seguit les mesures sanitàries i tot l'equip del circ ha estat format en els protocols que cal aplicar i després de cada funció s'higienitzaran les graderies i les zones comuns.