Educació farà un cribratge a un curs de sisè de l'Escola Claret

També se'n va fer en un curs de secundària a l'Escola Pia

Un moment de les proves fetes aquest dimecres
Un moment de les proves fetes aquest dimecres
NacióSabadell
27 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:13h
El Departament d'Educació farà un cribratge a una classe de sisè de primària de l'Escola Claret, després que s'hagi detectat un augment de la incidència. Així ho ha informat Educació, assegurant que és una iniciativa per "precaució". 

També ha subratllat que el centre té, en aquests moments, set grups confinats i que en ser una escola gran "entra dins la normalitat". Així com a l'Escola Pia, on la setmana passada tenia més de 200 persones confinades i on també es van dur a terme uns testos a 2n ESO. 

En aquest cas, però, tal com han apuntat les mateixes fonts, va ser una iniciativa "addicional", perquè va estar en contacte amb un grup que va haver d'aïllar-se. Des d'Educació han insistit que l'afectació no supera el 5% del total del centre i que en col·legis grans va "dins la normalitat".

El Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública al Vallès Occidental i Vallès Oriental (SVEVV) ha informat que "està fent l'estudi i seguiment corresponent dels brots detectats a les dues escoles" de Sabadell.