SORTEIG «L'òpera és medecina» amb el comunicador Marc Gorgori

L'espectacle tindrà lloc divendres 7 de maig, a les 20 hores

Façana del Centre Cultural Terrassa
Façana del Centre Cultural Terrassa
NacióSabadell
27 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:12h
Una mirada a com s’ha tractat la figura del metge, de la medicina, i de les pandèmies, al llarg de la història de l’òpera. El comunicador Marcel Gorgori així ho va desgranant amb bon humor i complicitat, des de l’escenari amb L'òpera és medecina.

Un concert a piano i amb tres veus solistes, la soprano Laura del Río, el tenor Marc Sala, el baríton Carles Pachón i el pianista Josep Buforn. La tria de fragments extrets de les més grans i populars òperes de la història, i per això inclou moments de Il barbiere di Siviglia, de L’elisir d’amore, de La Traviata, o de Faust, entre d’altres.


Així mateix, hi ha diversos  fragments cinematogràfics amb pertinents al·lusions als metges i a la medicina, que forment part de la cultura audiovisual. A més, el concert compta amb un petit record a la figura del còmic Joan Capri que, durant més de 40 anys, va fer riure el país parlant (bé i malament) dels metges, en monòlegs, entrevistes, i fins i tot protagonitzant sèries de televisió.

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure L'Òpera és medecina, el 7 de maig a les 20:00 hores, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres, 5 de maig a les 16:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 5 de maig a les 16:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.