Sorteig d'entrades per al Circ Raluy Legacy a Sabadell

Per a la sessió d'aquest divendres 30 d'abril

El nou espectacle del circ torna a l'aparcament de l'Eix Macià
El nou espectacle del circ torna a l'aparcament de l'Eix Macià | Juanma Peláez
NacióSabadell
26 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:20h
NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, entrades dobles per assistir al nou espectacle del Circ Raluy Legacy a Sabadell: Todo (lo)cura). És per a la funció d'aquest divendres 30 d'abril, a les 18.30 hores, al seu emplaçament habitual, a l'Eix Macià.

Es tracta d'un nou xou que estava previst estrenar-se al juny de 2020, però per temes burocràtics i la impossibilitat d'assaigs de diversos artistes es va reformular. Està farcit d'optimisme, humor i números de risc.   

Compta amb la presència, entre d'altres, dels Hermanos Cedeño, de l’Equador, que per primera vegada estaran en gira. Aquest clan s’ha presentat a les millor pistes internacionals i han sorprès a diferents talent shows del món.


Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 28 d'abril a les 13:00 hores. El mateix dia es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.