El sabadellenc Sergio Dalma reprèn la gira que la pandèmia va interrompre

Ha estat a Barcelona i s'espera que a l'octubre arribi al Teatre La Faràndula

El cantant en plena actuació
El cantant en plena actuació | ACN
NacióSabadell
25 d'abril del 2021
Els nostres ulls es tornen a trobar, i això ja no canviarà mai", ha afirmat Sergio Dalma al concert que ha ofert aquest dissabte a l'Auditori del Fòrum de Barcelona. Un miler de persones que han conservat les entrades durant més de dos anys, han vibrat en la primera de les dues actuacions per reprendre la gira '30... i tant' que s'havia d'haver dut a terme l'any passat però que la pandèmia va forçar a interrompre.

Dalma ha ofert una posada en escena enèrgica per mostrar un repertori que repassa els seus trenta anys de trajectòria. Les funcions s'han adaptat a la tímida obertura de les restriccions duplicant les funcions. A Barcelona la segona serà l'1 de maig.

La gira "30 ... i tant" durarà fins al 2022 i s'hi incorporarà un nou projecte en forma de disc inèdit, que l'artista està ja preparant. El llançament està previst per a l'últim trimestre de 2021. Amb la il·lusió per recuperar el temps perdut fins el 2022.

Després dels dos concerts de Barcelona la gira de Sergio Dalma tornarà a Catalunya al Festival Arts d'Estiu el 5 d'agost, a Peralada el 24 de setembre, a Sabadell el 2 i 3 d'octubre, i a Lleida el 27 de novembre.