GRÀFIC Els pacients a planta tornen a situar-se per sota del centenar; les defuncions s'eleven fins a la trentena

Increment d'usuaris a la unitat d'UCI/semicrítics

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
23 d'abril del 2021
La incidència del coronavirus es redueix, en part, a l'Hospital Parc Taulí. Amb dades de fins aquest dimecres, s'han rebaixat els pacients a planta, situant-se per sota del centenar, 78. Per contra, l'entrada a l'UCI/semicrítics s'enfila per sobre de les 30. Cinc noves defuncions aquesta setmana que eleven a 31 els decessos a l'abril. 

Gairebé un mes després, els hospitalitzats tornen a estar per sota del centenar, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. Aquesta setmana ha arrencat amb una disminució en 24 llits menys. Des de l'11 d'abril, la dinàmica està experimentant una davallada -com es pot veure en el gràfic-.

No ha seguit la mateixa tònica la unitat de crítics, on novament han tornat a pujar fins a les 31, com fa una setmana. En total, hi ha 109 hospitalitzacions, 18 menys que el passat diumenge i que, també des del dia 11, s'està reduint.
 

Quant a les defuncions l'abril és consolida com el segon pitjor mes de l'any, amb 31 decessos en 21 dies, de les quals deu la setmana passada i cinc en aquesta. 

Només al gener hi ha hagut més morts per la Covid-19, amb 74. Els mesos de febrer i març van notificar-se, 21 i 25, respectivament. En total aquest 2021 han perdut la vida 151 persones per coronavirus al Taulí.