Ocupació

Joves del programa ocupacional Singulars del SOC recullen llibres per Sant Jordi

Set punts de recollida a Sabadell, també n'hi ha a d'altres poblacions del Vallès Occidental

per Pere Fontanals , Manresa, 20 d'abril de 2021 a les 16:46 |
Un dels cartells de recollida de llibres | Pimec
Una seixantena de joves d'entre 16 i 29 anys que participen en el programa de formació ocupacional Singulars, del Servei d'Ocupació de Catalunya, participen en una activitat de recollida de llibres de segona mà en bon estat per a la Fundació FASI, a l'entorn de la Diada de Sant Jordi, en en marc de la implementació d'activitats socials inclosos en el programa d'acompanyament.

De la mà dels seus tutors i acompanyants i de Pimec, que és l'entitat que desplega el programa, els joves han desenvolupat una estratègia, han dissenyat cartells, han concretat punts de recollida de llibres i han portat a terme la seva promoció a través de les xarxes socials.


La campanya va néixer de l'experiència que s'havia portat a terme a Barcelona i enguany es desenvolupa, a més del Bages, també als Vallesos. Concretament, a Sabadell, a les dues botigues de la Llar del Llibre (Passeig, 12 i al carrer Sant Antoni, 20); a l'Abacus, del carrer Tres Creus; el Librerío Plata (carrer Sant Jaume, 8); la Llibreria Tècnica (carrer Tres Creus, 65); a la Biblioteca del Nord i a la seu de Pimec Vallès Occidental, que es troba al carrer Vilarrubias, 50. A més, també a Cerdanyola, al Col·legi FEDAC, al carrer Francesc Layret, 55.   

És un dels punts de la comarca -també hi ha recull de volums a Sant Cugat i Terrassa-, amb la col·laboració de 15 entitats i que al Vallès Occidental s'ha batejat amb el nom de "Fabrica el teu futur". La iniciativa, en marxa des de la setmana passada, acabarà el 25 d'abrli. 


Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessar


 

Participació