coronavirus

GRÀFIC El Taulí arriba a la penúltima setmana d'abril amb els hospitalitzats per sobre del centenar

Es notifiquen 26 defuncions, el segon mes de l'any amb més decessos

per Albert Hernàndez , 20 d'abril de 2021 a les 08:00 |
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
La variabilitat està sent la tònica d'aquest mes d'abril a l'Hospital Parc Taulí, després d'un 2021 en què a partir del 24 de gener ha experimentat, en línies generals, una dinàmica a la baixa. En canvi, a l'abril, les xifres d'hospitalitzats han anat pujant i baixant -com es pot veure en el gràfic-, però sempre s'ha mantingut per sobre del centenar.

Amb dades del centre hospitalari, fins aquest diumenge, hi havia 102 pacients a planta i 25 a l'UCI/semicrítics. En total, 127, tres menys que en els set primers dies del quart mes de l'any. Tant una com altra xifra, els 102 usuaris a planta i 25 a crítics, són les més baixes del mes. 


A principis de març, hi havia el mateix nombre de pacients a UCI/semicrítics, i dies després assolia els 15, el millor registre de 2021. Va ser a partir del dia 11 quan van elevar-se els casos i a l'abril es va entrar al llindar de la trentena, que es va arrabassar, amb 32 i 31.
 

Quant a les defuncions l'abril és el segon pitjor mes de l'any, amb 26 decessos en 18 dies, de les quals deu la setmana passada i 11 en la primera setmana. 


Només al gener hi ha hagut més morts per la Covid-19, amb 74. Els mesos de febrer i març van notificar-se, 21 i 25, respectivament. En total aquest 2021 han perdut la vida 146 persones per coronavirus al Taulí. 

Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació