alcoholèmia

Una conductora beguda bolca el seu vehicle en impactar contra un d'estacionat al centre de Sabadell

Superava més de tres vegades la taxa d'alcoholèmia permesa i va necessitar ser traslladada al Taulí

per NacióSabadell , 19 d'abril de 2021 a les 17:00 |
El vehicle bolcat al mig del carrer | Policia Municipal Sabadell
Una dona, de 55 anys, que anava beguda al volant, va patir un accident de trànsit en impactar amb el seu vehicle contra un altre d'estacionat -al carrer Unió, 90- i va acabar bolcant.

La Policia Municipal de Sabadell va rebre l'avís aquest diumenge a la tarda, a les 18 hores, un turisme havia col·lidit contra un altre. Segons ha apuntat, la conductora va perdre el control del cotxe. 


Els agents, un cop van arribar al lloc, li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat de 0,87 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. 

Fruit de la topada, la conductora va partir ferides, de caràcter lleu. Per això, se la va traslladar per ser atesa a l'Hospital Parc Taulí i ho va fer amb una denúncia com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat vial, per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

  El turisme va ser immobilitzat i fins al lloc es van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), també dues dotacions de Bombers i tres de la Policia Municipal.

 

Participació