mobilitat

L'estat de l'aparcament de FGC de Sabadell, en temps real

És una eina a disposició dels usuaris per evitar embussos

per NacióSabadell , 18 d'abril de 2021 a les 12:00 |
L'aparcament de FGC de Sabadell, de tres plantes, i per sobre del pas dels trens | Albert Hernàndez
Des de fa uns mesos, Sabadell compta amb un aparcament a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Sabadell Nord. Per tal de facilitar la mobilitat dels ciutadans i consumir el mínim temps possible, el gestor del transport ha habilitat una eina per consultar les places disponibles. 

Es tracta d'una informació actualitzada a temps real i que busca l'estacionament de vehicles i d'aquesta manera, s'incrementi l'ús del transport públic i l'usuari eviti embussos per arribar a l'hora a destí, bàsicament a Barcelona, així com a la seva àrea metropolitana. 


No recull únicament les dades de la flamant estació sabadellenca, també la de Terrassa Nacions Unides, Sant Quirze, Quatre Camins, Sant Boi de Llobregat, Martorell Central i Les Fonts.

A Sabadell Nord hi ha 351 places, repartides en tres plantes, reservades 307 per a cotxes -vuit dels quals elèctrics-, 33 per a motos i 11 habilitades per a persones amb mobilitat reduïda. A més de facilitar l'enllaç amb el vehicle privat, també dona resposta al veïnat de la Creu Alta, la Concòrdia i Torreguitart. 

 

Participació