coronavirus

Els veïns del Poblenou s'agafen amb prudència l'anunci de la reobertura del consultori

Reclamen que ho faci amb les mateixes condicions que abans de l'esclat de la pandèmia

per Albert Hernàndez, 12 d'abril de 2021 a les 10:00 |
L'equipament de salut del Poblenou | Google Maps
El passat divendres ERC anunciava el compromís de la consellera de Salut, Alba Vergés, per reobrir el consultori del Poblenou "ben aviat". El president de l'AV Poblenou, Rubén Navarro, ha assegurat que la notícia el barri se l'agafa amb prudència, pels antecedents que hi ha hagut amb aquest equipament.

"Una mica de precaució" i "estem a l'espera de realment de com el reobren i amb què", ha manifestat Navarro. És a dir, ha continuat, "veurem amb quines condicions" i ha apuntat que la petició del veïnat és que ho faci amb les figures d'un metge o metgessa, infermer o infermera i personal administratiu.


El president de l'entitat ha justificat aquesta moderació, perquè al desembre ja va haver-hi una promesa i no ha acabat complint-se. A més, ha afegit, "no hi ha res oficial. Està tot a l'aire", encara que ha matisat que ha rebut la trucada del líder d'ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez. 

Navarro ha urgit la posada en marxa del consultori, perquè "continua el malestar" entre els veïns per l'atenció mèdica, "per una banda, pel desplaçament i, per l'altra, no hi ha un doctor de referència". D'aquesta manera, tal com ha dit, "els usuaris cada vegada han d'explicar-se i tenen diferents diagnòstics" i, per tant, "no hi ha un seguiment" continuat dels pacients. 


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació