La cinquena Copa de la Reina consecutiva per a l'Astralpool en superar al Mataró

És el títol 17 que duen a les vitrines del club i el segon de la temporada, després de la Supercopa d'Espanya

Les jugadores de l'Astralpool amb la Copa de la Reina
Les jugadores de l'Astralpool amb la Copa de la Reina | RFEN
NacióSabadell
11 d'abril del 2021
Actualitzat a les 20:50h
L'Astralpool Club Natació Sabadell s'ha endut, aquest diumenge, la Copa de la Reina 2021, després de superar el CN Mataró per 9-11, a les piscines Pere Serrat del CN Sant Andreu. És el cinquè títol consecutiu per a les noies vallesanes i el 17 que va a parar a les vitrines del club.

Les noies entrenades per David Palma s'han mostrat molt superiors, tot i que no ha estat fins a la represa quan s'ha traduït al lluminós. A la primera part, les sabadellenques han anat per davant, però mai amb més de dos gols de renda. Tot ho apuntava quan Maica Garcia, fent de boia, anotava el 3-6, però Clara Cambray rematava una jugada final per situar el 4-6 i marxar a vestuaris.

Un cop superat l'equador del matx, les vallesanes es feien fortes en defensa i un gol de Mati posava tres d'avantatge. Anni Espar retallava diferències amb dues penes màximes pràcticament consecutives, però novament Maica Garcia i Judit Forca anotaven per elevar el marcador al 6-9.

Arrencava el darrer acte amb tres de diferència per a les del Sabadell i la sentència es feia evident als pocs minuts, amb el gol d'Ekaterina Tankeeva, 6-10. Les entrenades per Dani Ballart no s'han rendit i Anna Gual i Marta Bach han anotat per apropar-se amb el 8-10. Això sí amb menys temps per capgirar la final. Maartje Keuning ha anotat l'onzena diana instants després i ha fet impossible la remuntada. A més, Maica Garcia, amb dos gols, ha estat escollida com la MVP de la final.