circ

El Circ Raluy Legacy s'instal·la tres setmanes a Sabadell amb «Todo (lo)cura»

Un nou espectacle reinventat a temps de pandèmia i que novament aixecarà la carpa a l'aparcament de l'Eix Macià

per NacióSabadell , 12 d'abril de 2021 a les 08:00 |
L'espectacle de #TheMagicFormula estarà tres setmanes a l'Eix Macià | Juanma Peláez
Dos anys després que la família Raluy instal·lés la carpa del circ a l'aparcament de l'Eix Macià, la comitiva torna a situar-se al mateix emplaçament, a partir d'aquest dijous. Aquesta vegada amb un nou espectacle, adaptat al temps de pandèmia i reinventat per aquest episodi històric d'àmbit mundial: Todo (lo)cura)

Així es titula el nou treball del Circ Raluy Legacy, farcit d'optimisme, humor i números de risc. Es tracta d'un nou xou que estava previst estrenar-se al juny de 2020, però per temes burocràtics i la impossibilitat d'assaigs de diversos artistes es va reformular. A més, amb el confinament també hi va contribuir per crear una funció en la qual hi ha enginy i optimisme, "que tant necessitem aquests dies".   


Compta amb la presència, entre d'altres, dels Hermanos Cedeño, de l’Equador, que per primera vegada estaran en gira. Aquest clan s’ha presentat a les millor pistes internacionals i han sorprès a diferents talent shows del món.

Després de quatre mesos a Barcelona, comença una gira i a Sabadell s'hi instal·laran durant tres setmanes, des d'aquest dijous i fins el 2 de maig. Com tota funció cultural, la companyia ha seguit les mesures sanitàries i tot l'equip del circ ha estat format en els protocols que cal aplicar i després de cada funció s'higienitzaran les graderies i les zones comuns.


Per tal de facilitar l’accés a la cultura, tots els divendres fins el 2 de maig, la companyia posa en marxa la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats.

 

Participació