Una trentena de denúncies per trobades nombroses i consumir alcohol en el tram final de Setmana Santa

En les set actuacions de la Policia Municipal, entre divendres i dilluns, tres eren avisos de festes

Un control de la Policia
Un control de la Policia | Juanma Peláez
NacióSabadell
08 d'abril del 2021
La Policia Municipal de Sabadell va interposar 31 denúncies, entre la matinada del passat divendres i el vespre de dilluns, per accions relacionades amb l'incompliment de la normativa Covid. Bàsicament, per consumir alcohol a la via pública i per trobades amb més persones de les permeses. 

Divendres va dur a terme tres actuacions, la primera, quan passaven vuit minuts de la mitjanit. El cos va rebre una trucada que al carrer de Calvet d’Estrella, 46, hi havia muntada una festa. Els agents van identificar i denunciar vuit persones, d’entre 31 i 56 anys. A les 3.14 hores, es va rebre un nou avís d'una altra festa en una domicili, ubicat al carrer Josep Renom, 60-62. En aquesta ocasió, es van identificar i denunciar cinc persones, d’entre 19 i 21 anys, quan sortien del immoble.

A la tarda, a les 19.10 hores, a la travessera Borriana, 2, es va fer el mateix amb quatre persones que consumien a l'interior d'un establiment. A més, no duien mascareta i es va aixecar acta al propietari del local. 

Dissabte es van denunciar vuit persones en poc més de 15 minuts. A les 23.30 hores, a la plaça Margarida Xirgu, de 33 i 38 anys, per consumir alcohol al carrer i saltar-se el toc de queda. I 18 minuts més tard, al carrer de Sant Cugat, la Policia Municipal va ser alertada d'una festa. Es van denunciar i identificar sis persones, d'entre 28 i 31 anys.

Finalment, dilluns les dues últimes actuacions. A l'1.50 hores, al carrer Esteve Paluzie, 97, van observar un grup de joves i en adonar-se de la presència policial van fugir cap a un habitatge. Van aconseguir enxampar quatre, d'entre 15 i 39 anys. A les 20.05, el darrer cas, al carrer Artesà de Segre, amb la identificació i denúncia de set persones que consumien alcohol a la via pública i no duien mascareta.