coronavirus

GRÀFIC S'incrementen els ingressos amb l'arribada d'abril al Taulí

Cinc defuncions, una mitjana d'una per dia

per Albert Hernàndez , 7 d'abril de 2021 a les 08:00 |
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
La dinàmica encetada des de la segona quinzena de març, es manté amb l'arribada d'abril: segueix l'increment d'ingressos a l'Hospital Parc Taulí. En els cinc primers dies del mes han crescut en 18 pacients més, 13 a planta i cinc a UCI/semicrítics, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari.

En total hi ha 142 hospitalitzats, 113 a planta i 29 a unitat de crítics, cosa que suposa que hi hagi més pressió hospitalària i es repeteixin les mateixes xifres que fa dos mesos, quan a principis de febrer el Taulí també tenia gairebé 150 usuaris, encara que aleshores a l'UCI hi havien 39 malats

 
 
D'aquesta manera, segueix la incidència del coronavirus per sobre del centenar d'ingressos, un guarisme que va assolir a finals de març i dilata així la tònica ascendent fins a la vintena de dies, coincidint amb el mateix període que amb la crescuda de pacients a planta.


Quant a les defuncions abril ha començat amb cinc decessos, és a dir, una mitjana d'una per dia. En total aquest 2021 han mort 125 persones per coronavirus a l'hospital. 

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació