ple municipal

Sabadell estudiarà fórmules per dinamitzar els mercats municipals

El ple dona llum verda per unanimitat a la moció de Junts per Sabadell

per Albert Hernàndez , Sabadell, 6 d'abril de 2021 a les 21:55 |
Un dels dos accessos al mercat | Albert Hernàndez
El ple ordinari del mes d'abril, celebrat aquest dimarts, ha aprovat per unanimitat que Sabadell estudiï fórmules per dinamitzar els mercats municipals de la ciutat. Es tracta d'una moció presentada per Junts per Sabadell (JxS), que tal com ha explicat la seva portaveu, Lourdes Ciuró, ha de servir per "fer més coses i més hores".

Ciuró ha destacat la importància "d'abordar amb rigor i participació" aquesta idea i que s'analitzi "la viabilitat" que a l'interior i a l'exterior d'aquests espais comercials puguin "dur determinades activitats". "Facin de ròtula del seu entorn", ha subratllat i sigui "la generació d'oportunitats, d'ocupació i socialització". 


En aquest sentit, ha posat l'accent en aquesta funció socialitzadora dels mercats, però "amb una pluralitat d'usos". Ciuró ha posat com a exemple, el Mercat Central, on "pot haver-hi vida" a l'interior i al voltant. També ha mencionat el de Merinals, "que només hi ha una petita entrada al carrer Malta" i si millorés per aquesta part "s'obrís a Can Gambús". Així com a Campoamor "obrir" relacions amb la restauració. 

 

Participació