Diego Granero tindrà una figura de record als futurs Jardins d'Espronceda i Campoamor

Els regidors del ple recorden l'expresident de l'entitat veïnal

06 d'abril del 2021
Actualitzat el 10 d'abril a la 1:09h
L'espai verd que s'aixecarà al voltant del mercat municipal de Campoamor, batejat com a Jardins d'Espronceda i Campoamor, s'hi instal·larà una figura en record del que va ser president de l'entitat veïnal del barri, Diego Granero, que va morir a finals del passat mes de novembre

Així s'ha aprovat, per unanimitat, en el ple ordinari del mes d'abril i que ha estat a petició de l'AV Campoamor, que ha presentat la moció la membre de l'entitat, Montserrat Muniente. Ha destacat "l'exemple de lluita" de Granero i la seva tasca per aconseguir "una societat més justa". 

Així mateix, ha garantit que seguiran treballant per assolir l'objectiu, "per allò que va lluitar: la residència del sud". Els regidors del plenari han lloat la figura de Granero i han enumerat tota manea d'elogis per la feina feta i el seu tarannà. El portaveu de Cs, Adrián Hernández, ha destacat l'encert de la iniciativa de l'associació veïnal, "en un espai públic del seu barri que canviarà" i ha afegit, "li agradaven molt les lluites i poc les medalles". Per això, ha reiterat la idoneïtat de la idea. 

En la mateixa línia s'ha expressat l'alcaldessa, Marta Farrés, que l'ha definit com una "molt bona proposta" i ha afegit, "crec que li agradaria molt en un jardí al seu barri, al costat dels seus".