ple municipal

El Poliesportiu dels Merinals, l’Escola de Música i els nous jutjats ultimen tràmits per a la seva construcció

En el ple d'abril es dona acte de l'aprovació de la modificació del pla per a l'adequació dels dos solars

per Albert Hernàndez, 6 d'abril de 2021 a les 20:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc del ple ordinari del mes d'abril, celebrat aquest dimarts, s'ha informat de l'acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, pel qual s’aprova definitivament el Pla Especial Urbanístic per a l’adequació de dos solars municipals per construir, per una banda, el Pavelló Poliesportiu dels Merinals i, per l'altra, l'Escola de Música i els futurs jutjats, a l’Eix Macià.

Aquesta modificació ordena els usos de dos àmbits diferents, a Merinals es construirà un nou poliesportiu, que tindrà una superfície de 5.124,21 metres quadrats i serà el cinquè equipament municipal cobert (després del Pavelló d’Esports, els del Nord i el Sud, i Cal Balsach). A més, a la finca hi ha també una reserva de 15.462 metres quadrats per a la implantació futura d’un institut de secundària i batxillerat.


El segon solar és l’illa delimitada per les avingudes de Francesc Macià, dels Paraires de Lluís Companys i la via Augusta, que actualment s’utilitza com a aparcament improvisat de vehicles. En aquest espai, de 15.844,8 metres quadrats, es podran desenvolupar els projectes de la futura Escola de Música i Conservatori, així com les noves seus judicials.

 

Participació