mobilitat

Territori licita el projecte per construir una rotonda a la carretera de Mollet, entre Sabadell i Barberà

Per un import de 55.000 euros i l'obra s'estima que sigui en uns 800.000

per NacióSabadell , 2 d'abril de 2021 a les 14:00 |
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la construcció d'una rotonda a la carretera B-140, al punt quilomètric 1,2, entre Sabadell i Barberà de Vallès, que ha de permetre millorar l'accessibilitat i la seguretat.

S'ubicarà a la zona esportiva de Sant Oleguer, perquè comuniqui amb el camí de Can Quadres, i inclourà un vial perquè es pugui arribar a al polígon industrial de la zona nord de Barberà. A més, s'analitzarà una possible connexió cap al mateix nucli urbà del municipi veí.

 

La zona on s'ubicarà la rotonda Foto: Departament de Territori i Sostenibilitat


L'import de la licitació de redacció ha estat de 55.000 euros i per a un període estipulat de sis mesos, un cop estigui enllestit se'n farà una altra per l'obra i que suposarà una inversió de 800.000 euros. Així mateix, aquests treballats tindran en compte els possibles girs a l'esquerra que es puguin eliminar amb la construcció de la rotonda.


El projecte està emmarcat en les actuacions a curt termini que està desenvolupant Territori i Sostenibilitat per millorar la funcionalitat de la B-140, en coordinació amb les poblacions, a més Sabadell i Barberà, Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà. 

 

Participació