Sant Jordi 2021

Obert el període per sol·licitar una parada per Sant Jordi a la via pública

Fins a l'11 d'abril es pot fer a la seu electrònica municipal

per NacióSabadell, 2 d'abril de 2021 a les 12:00 |
La rosa i el llibre, novament protagonistes | Juanma Peláez
Enguany, si res no canvia, se celebrarà Sant Jordi. No serà com la festivitat d'abans de la pandèmia, però tampoc com la de 2020, en què els balcons van agafar protagonisme. Per això, i per tenyir la ciutat de color, ja es poden sol·licitar els permisos per instal·lar parades per vendre llibres i roses. 

FOTOS Els balcons i les finestres sabadellenques, el reflex de la celebració Sant Jordi


Segons el Pla Sant Jordi 2021 publicat pel Procicat poden fer les peticions els professionals comerciants minoristes de flors i llibres. Podran col·locar la parada de venda davant del seu establiment o, en el cas que l’espai no sigui disponible, en un xamfrà proper dins d’un radi de 100 metres.

El període de col·locació de la parada serà de dilluns 19 a divendres 23 d’abril, en  l’horari d’obertura del negoci. Un tràmit que es podrà fer a través de la seu electrònica municipal


Tot i així, i atenent a les mesures preventives i de protecció davant la pandèmia originada per la Covid-19, els establiments autoritzats hauran de garantir una distància interpersonal d'1,5 metres, prevenir aglomeracions i gestionar les cues, a més de garantir el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.
 

 

Participació