Una dotzena de persones denunciades per participar en dues festes il·legals a Sabadell

Una va tenir lloc en un bar del centre, fora de l'horari permès, i l'altra en un club moter

NacióSabadell
29 de març del 2021
Actualitzat a les 14:24h
La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat mitja dotzena de persones que aquest cap de setmana havien participat en dues festes il·legals a la ciutat, una va tenir lloc en un bar del centre i l'altre en un club moter de la Gran Via.

La primera va ser dissabte, quan passaven set minuts de la mitjanit, al carrer Batllevell, on uns veïns van denunciar soroll en un club moter. A l'interior els agents hi van trobar sis persones, que van ser denunciades per incomplir el toc de queda, el límit de bombolles i consum d'alcohol compartit.

A més, el propietari va ser denunciat per incompliment de la normativa de contenció de la Covid-19, incompliment de l'horari de tancament de l'activitat, superar el número de bombolles entre els assistents, consumir de forma compartida begudes alcohòliques a un espai obert al públic i per impedir la tasca inspectora de la policia. També un dels participants va ser denunciat per falta de respecte a l'autoritat. Van intervenir-hi quatre unitats del cos policial i dues unitats de Mossos d'Esquadra.

El segon cas es va registrar diumenge a les 18.38 hores al carrer de l'Escola Industrial. Una trucada va informar que dins d'un bar hi havia gent amb música i consumint, quan l'obertura de la restauració acaba a les 17 hores. Es van identificar i denunciar set persones. Dues d'elles, a més, van ser denunciades per falta de respecte als membres de la Policia Municipal. En aquesta segona intervenció hi van intervenir dues unitats del cos.